Bejelentkezés
STYLIST.HU

STYLIST

stylist

Info

STYLIST.HU
/20190518-A-kovaszos-uborkatol-a-furdokadban-keszult-kimchiig-–-divat-lett-a-fermentalas-NLCafe

A kovászos uborkától a fürdőkádban készült kimchiig – divat lett a fermentálás - NLCafé

A kovászos uborkától a fürdőkádban készült kimchiig – divat lett a fermentálás - NLCafé Stylistok Budapesten, kapcsolattal, elérhetőséggel. Légy divatos és kövesd a legújabb trendeket divatszakértők segítségével. Személyre szabott trendi ruházat.

Legújabb twittek

Keresés
A kovászos uborkától a fürdőkádban készült kimchiig – divat lett a fermentálás  NLCafé

Végre egy gasztrotrend, ami minden szempontból jó és hasznos: újra menő a fermentálás. Magyarul a savanyítás, és most nem feltétlenül a kimchire kell ...